fredag 18 februari 2011

Fredag

Även idag var både jag och Per lediga. Skönt. Så direkt imorse efter frukosten körde vi till Volvo igen för att lösa vårt lastgallerproblem. Och det visade ju sej att gallret vi hade och det Volvo hade beställt var identiska. Såå varför passar det inte då ?.. Troligen hade dom i verkstan beställt nån annan monteringssats och så hade inte det funkat och ja.. Väldigt dåligt kan jag tycka.

Så nu har de beställt alla skruvar och delar som Verkligen behövs för att få gallret på plats. Sen kom nästa problem...suck. Då började dom snacka om hatthyllan och blabla om den skulle försvåra det och så. Så priset kan hamna på antingen ca 600 eller 1500.. För monteringen då. Det känns ju sådär att köra dit på torsdag och inte veta vilket av det det blir.

Ända sen jag körde dit första gången har det känts så himla besvärligt och jobbigt på nåt sätt ? Dom krånglar till det så hemskt. Ännu värre att dom inte har kunnat sätta dit gallret och inte vetat hur man gör.. Jaja. Hoppas på en lösning på detta här !

Efter vi hade varit på Volvo körde vi till Långasjön för att leka av Gordon lite. Tränade även lite och tog lite kort :) stannade till hos veterinären och vägde Gordon med, nu låg han på 29 kg ca. Jag hoppades på 32-33 iaf, men nä, nästa gång så.








2 kommentarer: