torsdag 11 november 2010

HUGGTÄNDER

Gordon tappade en av sina huggtänder igår, eller, tappade och tappade, vi vickade på den och kunde sen bara ta den. Den andra huggisen där nere sitter som berg. Och den nya tanden är påväg upp. Hmmm hoppas den lossnar snart.

Vi var på bruks en vända i måndags, helt ensamma var vi där. Haha, kolmörkt. Tog en liten stund innan lamporna var helt tända. Vi blev dock inte så långvariga där....Jag var nere vid agilitybanan med G och skulle köra lite slalom. Funderade på om jag skulle ha han lös eller inte, men nej jag struntade i det för det var en av instruktörerna som hade sagt att det hade stått ett vildsvin på vägen längre ner för ett tag sen. För dom som inte vet så ligger bruks långt upp i skogen här. Iaf.
Mitt i allt ser jag att Per bara står stilla och tittar in i skogen.. Så stannar jag med upp och lyssnar. En gren som brast och det prasslade inne i skogen precis intill. "Det är nåt där" säger Per. Jag som är räddast av dom räddaste började genast pinna på som tusan upp till bilen med Gordon hängandes efter i kopplet som inte fattade nånting. In med hunden i bilen och vi in fort så in i. Usch, fy tusan vad mitt hjärta slog, var så rädd. Vi har ju ingen aning om vad det var, men huu, ändåå. Efter en stund var jag heelt svag så rädd jag hade blivit. Haha, usch.
Jag vill då aldrig va där själv igen.

Idag har Gordon varit med mej och bytt däck, vi var även i stallet en runda. Gordon blir helt galen, och bajs är ju som sagt gott. Hmm.. !!
Ska snart ut med han igen här sen ska jag bege mej till jobbet.


En trött Gordon som inte vill gå ut... :)

1 kommentar:

  1. Hej på er hoppas allt är bra. Här är de rätt förkylt. Har ni ett kort på Gordon som jag kan lägga in på min hemsida ? Ni kan väll skicka över per mail :-) smulanos@hotmail.com Ha de bra / Jenny

    SvaraRadera