söndag 23 januari 2011

SJUKSTUGA

Det har vi haft här i helgen. Gordon skulle som sagt ut tidigt på lördan och var riktigt dålig i magen.
Det fortsatte hela lördagen att det rent ut sagt bara sprutade bajs.. Så dagen spenderades på soffan efter jobbet, och så fort Gordon gick ner från soffan var det bara till och kasta sej på skorna, springa ner för trappen och ut.
Såna här tillfällen man önskar att man bodde i ett hus och bara kan öppna dörren och släppa ut hunden på tomten. Menmen, man får göra det bästa av situationen.

Per åkte iväg och spelade fotboll igårkväll, så jag och G hade hemmakväll i soffan till Fångarna på fortet. Ja och vi var ute och bajsade med jämna mellanrum med.. När klockan blev sent gick jag och gjorde mej iordning för att gå och lägga mej. Var inne i badrummet typ 5 min, kommer tillbaka till soffan, så ligger det en jäättestor spya på soffan ! Och stackars Gordon bara låg där och såg verkligen ut att skämmas. Stackarn.
Så det var bara till o fram med hushållsrullen.. Gick inte 10 min förrän han kräktes igen, och igen..
Vi gick iaf ut en sista runda för att sen gå och lägga oss i sängen. G var nog lite utmattad för han gick direkt till sängen och la sej.
Blev 3 rundor ut inatt, Per fick ta på sej det eftersom jag skulle upp tidigt och jobba. Fick dock upp en vända och torka en spya precis vid dörren. Stackars kunde inte hålla sig i trappen heller så det blev en "bajs" och kräk där med. Vi blev riktigt oroliga till slut så Per ringde djursjukhuset för att höra vad vi skulle göra. De sa att om de fortsatte dagen därpå skulle vi ringa veterinären igen.

Som tur har det blivit bättre idag. Var lite löst bajs imorse, men nu har de inte blivit mer. Vi har gett honom mat lite successivt idag plus ris och vatten. Nu har vi precis gett honom lite mer och han verkar få behålla det.
Nu när han inte fått nån mat i sej känns det precis som han är ääännu tunnare och benig. Jag vet inte, måste få upp vikten på nåt sätt iaf..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar